Har du noe å feire? Julebord? Kick-off? Bursdager? Jubileer? Bryllup? Eller rett og slett en fest?

 

Vi liker å lage fest på Odonata - både de uformelle sammenkomstene og de mer høytidelige anledningene. Vi tilpasser ditt arrangement etter dine ønsker og drømmer.

stripe1
Hos oss leier du ikke bare et lokale - men også en god stemning og atmosfære. Vi har lokale som kan ta opp til 100 personer, men som er like hyggelig for 35.  Alltid pent dekket opp etter hvordan det passer.

Odonata ønsker dere velkommen til en uforpliktende samtale om mulighetene. Ring oss på 63 00 03 08 eller kontak oss på mail Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Sett sammen din egen meny - 3 retter - kr. 525,- 

Våre Tapas-menyer ligger under catering!

Selskapsmenyer

Foretter:

  •  Salma laks servert med melon og agurksalat, wasabi-krem og koriander.
  •  Tunfisk- og røkelakstartar, rødbetespirer, kapers og sauce tartar.
  •  Grillet kamskjell servert på potetfondant, rotfrukter brunoise og gressløk beurre blanc.
  •  Sjøkreps bisque, hvitsløks-stekt sjøkrepshale og skorsonne rotpuré.

 Hovedretter:

  •  Kalv entrecote med bakt portobello sopp, lune klasetomater, rødvinsjy og Pommes Anna,
  •  Lettrøkt ishavsrøye servert med blomkål puré, grillet asparges og glaserte dill-poteter.
  •  Stange kylllingbryst svøpt i serrano skinke og basilikum servert med grillede grønnsaker, mandelpotet   puré og sauce Provence.
  •  Varmrøkt reinsdyrplomme med trøffelstekt skogsopp, tamarillo kompott og timianstekte småpoteter.

 Dessert:

  •  Creme Caramel med Wiener krem og marinerte jordbær.
  •  Youghurt Panna Cotta servert med vanlije bringebær.
  •  Odonata\'s Tiramisu.
  •  Sjokolade terrine, blåbær-marsipan is og bringebær coulis.

 


Vi har alle rettigheter

odonata1 odonata2